مهاجرت تحصیلی به آلمان

ش گفتار

بررسی شرایط زندگی در آلمان و نحوه ی اخذ پذیرش تحصیلی آلمان ، موضوع اصلی مقاله ی حاضر  است و سعی خواهد شد با ارائه اطلاعات کامل و به روز ، شما متقاضیان محترم تحصیل در آلمان را در جریان چگونگی اخذ پذیرش تحصیلی در آلمان قرار دهیم. با ما همراه باشید و تحصیل در آلمان را بخوانید.

زندگی در آلمان چگونه است؟

اغلب ، کشور آلمان را قلب تپنده اروپا می‌نامند و شاید این نام برازنده‌ای برای بزرگترین قول صنعتی قاره سبزباشد. کشوری با مردمانی منظم، منضبط، سخت کوش و خلاق که کشوری ثروتمند و تقریبا دومین صادرکننده دنیا را ساخته اند. زندگی در این کشور شرایط ویژه ی خود را می‌طلبد و اصول ویزه ای بر قوانین اجتماعی و فرهنگی آن مستقر است. کشور آلمان آیینه ی تمام نمای یک جامعه منضبط ، پویا و خالی از فساد با تمامی استاندارد های اروپایی است. از مجموع 500 شرکت معتبر و بین‌المللی، تعداد 37 تای آنها در آلمان مستقر هستند ولی اکثریت ، فقط نام بنز و BMW را شنیده‌اند. واقعیت امر این است که آلمان برای اتحادیه ی اروپا و کل جهان ،کشوری بسیار مهم قلمداد میشود.

آلمان

این نکته غیر قابل چشم پوشی است که به منظور کار، تحصیل و به طور کلی زندگی در این کشور باید زبان آلمانی را بدانید و دانش زبان آلمانی شما حداقل در سطح B1 باشد. شهروندان آلمانی شدیداً  آنتایم و منظم میباشند ، آداب و نظم اجتماعی در این کشور تا اندازه‌ای رعایت میشودکه در میان اغلب کشورهای جهان به مردمانی با زندگی ماشینی مشهور شده‌اند.  ختم کلام درمورد زندگی در آلمان این است که این کشور طی سالیان، دومین مقصد مهاجران ایرانی بوده‌است و اکثر متقاضیان اخذ اقامت، آلمان را به عنوان نخستین انتخاب خود در نظر میگیرند. کشور باشکوه و قدرتمند آلمان ،قطعاً برای تحصیل و پذیرش تحصیلی گزینه‌ای بسیار مناسب میباشد.

تحصیل در آلمان (راهنمای مهاجرت تحصیلی)

آلمان با بیش از 400 مرکز آموزش عالی و دانشگاهی و بیش از 2 میلیون دانشجوی داخلی و بین المللی، یکی از مراکزعلمی جهان و مقصدی با فرصت‌های ایده ال جهت اخذ پذیرش تحصیلی است.

مراکز آموزش عالی در آلمان را می‌توان به سه دسته اصلی تقسیم بندی کرد:

  • دانشگاه‌ یا (University)
  • مراکز دانشگاهی‌ علمی کاربردی یا (Fachhochschule)
  • دانشگاههای هنر و موسیقی (Kuns und Musik und Film Hochschule)

هر کدام از این مراکز بستر ویژه ای برای تحصیل در این کشور را فراهم کرده اند. دانشگاه‌های  آلمان طیف وسیعی از رشته‌های تحصیلی را پوشش میدهد که در این میان دانشگاه‌های علمی کاربردی افزون بر جنبه علمی، بر روی جنبه های کاری و مهارت‌های مورد نیاز بازار کاراین کشور هم تأکید دارند. دانشگاه‌های هنر و موسیقی هم، همانگونه که از نامشان برمی آید تدریس و مهارت پروری رشته‌های هنری را در دستور کار دارند.

مقاطع تحصیلی کشور آلمان نیز همانند بسیاری از دیگرکشورها، مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا را دربر میگیرد. البته تحصیل در سطح فوق دکترا  (Post Doc) هم در اغلب مراکز آموزش عالی آلمان امکان پذیر است.

شرایط تحصیل در آلمان

آلمان یکی از ارزان‌ترین کشورهای جهان برای تحصیلات عالیه است. تقریبا اکثر دانشگاه‌های آلمان در مقطع لیسانس و فوق لیسانس خدمات رایگان ارائه می‌دهند . دانشجویان لیسانس در این کشور هیچگونه هزینه‌ای بابت تحصیل نمی‌پردازند. زبان تحصیل در دانشگاه‌های آلمان در مقطع کارشناسی، آلمانی است- به جز چند دانشگاه که واحدهایی را به زبان انگلیسی ارائه می‌دهند-و بنابراین و چنانچه که عرض شد ، برای تحصیل در این کشور حداقل باید سطح B1 زبان آلمانی داشته باشد.

نظام آموزشی آلمان از چند سال پیش تغییرات بسیاری کرده و بعد از اجرای برنامه بلونیا (Bologna)  شرایط تحصیل نیز تحت تاثیر از این برنامه یکپارچه قرار گرفته‌است. مطابق با این شرایط جدید که هنوز هم به مرحله اجرای کامل نرسیده ، کلیه ی دانشجویان خارج از حوزه ی اتحادیه اروپا برای ادامه تحصیل در کشورآلمان ملزم هستند به  1500 یورو به عنوان شهریه پرداخت نمایند.

شرایط ادامه تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی

در ادامه شرایط ادامه تحصیل هر سه بخش لیسانس، فوق لیسانس و دکتری بررسی خواهد شد.

تحصیل درمقطع لیسانس در کشور آلمان

متقاضیان تحصیل در سطح کارشناسی در کشور آلمان حتماً باید مدرک دیپلم و یا پیش‌دانشگاهی معتبر داشته باشند. بدون مدرک دیپلم گرفتن پذیرش تحصیلی از آلمان غیرممکن است. مقطع لیسانس بین 3 تا 4 سال (یعنی حدود 6 تا 8 ترم) به طول می انجامد .

شرایط کلی تحصیل در سطح لیسانس در کشور آلمان به شرح زیر است:

  • مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی
  • حداقل سن 18 سال
  • داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح B1
  • تمکن مالی مناسب برای حداقل یکسال زندگی و تحصیل در آلمان

چنانچه شخص متقاضی در کنکور سراسری شرکت نموده باشد و در یکی از دانشگاه‌های ایران پذیرفته شده باشد هم می‌تواند با ارائه مدرک قبولی شرایط تحصیل در آلمان در مقطع لیسانس را آسان میکند.

مقطع کارشناسی ارشد در کشور آلمان

همانگونه که قبل تر هم عنوان شد، تحصیل در کشورآلمان در مقطع کارشناسی ارشد هم  مانند مقطع لیسانس رایگان میباشد. شاید مشخص ترین تفاوت این دو مقطع تحصلی  برای ادامه تحصیل در آلمان، در تنوع رشته‌های مقطع ارشد و همچنین ممکن شدن تحصیل به زبان انگلیسی خواهد بود. مقطع فوق لیسانس 1 تا 2 سال (یعنی 2 تا 4 ترم) به طول خواهد انجامید.

 شرایط تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور آلمان به شرح زیر است:

  • داشتن مدرک کارشناسی معتبر
  • نمره آیلتس شش و نیم یا معادل تافل و برای رشته‌های آلمانی مدرک B2 آلمانی
  • داشتن توصیه نامه (3 عدد)
  • ارائه ی تمکن مالی مناسب برای تأمین هزینه‌های زندگی و تحصیل در آلمان
  • سطح علمی مناسب

تحصیل در مقطع دکترا در کشور آلمان

اخذ پذیرش در مقطع دکترا مشروط به سطح علمی بالای متقاضی و داشتن شرایطی ویژه است. بورسیه ‌های متنوع تحصیلی برای سطح دکترا در آلمان ارائه می‌گردد  که واجدین شرایط می‌توانند  با دریافت این بورسیه ها به تحصیل و تحقیق در مقطع دکترا در کشور در آلمان بپردازند. تحصیل در مقطع دکترا در آلمان 3 تا 5 سال بطول می انجامد.

 شرایط کلی تحصیل در این مقطع برای کشور آلمان عبارت است از:

  • داشتن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • ارائه مقالات علمی مندرج در نشریت معتبر همچون ISI
  • داشتن انگیزه نامه
  • ارائه  توصیه نامه
  • داشتن پروپوزال
  • رزومه قوی علمی
  • یافتن استاد راهنمای مناسب با موضوع پروپوزال

شرایط بورسیه تحصیلی آلمان و مبالغ آن

قبل تر هم عرض شد تحصیل در مقطع لیسانس در کشور آلمان رایگان است. اما برای مقاطع فوق لیسانس و دکترا در این کشور باید شهریه پرداخت شود. ولی دقیقا بورسیه تحصیلی آلمان برای همین 2 مقطع تحصیلی در نظر گرفته شده و امتیازات تحصیلی و اجتماعی عدیده ای را برای متقاضیان بورسیه ی تحصیلی آلمان خواهد داشت.

بورسیه تحصیلی

بورسیه های تحصیلی کشور آلمان را می‌توان به 3 دسته کلی تقسیم بندی کرد:

  • بورسیه تحصیلی دولتی
  • بورس تحصیلی غیر دولتی
  • بورسیه تحصیل در دانشگاه‌های خاص

با رجوع به وب سایت های  دانشگاه‌های آلمان می‌توانید از بورسیه‌های تحصیلی آن ها اطلاعات کاملی کسب کنید.

بورسیه تحصیلی دولتی

بورسیه تحصیلی دولتی کشور آلمان دو نوع میباشد : بورسیه تحصیلی (DAAD) که در سطوح متفاوت برای دانشجویان بین‌المللی کمک هزینه تحصیلی ارائه می‌دهد؛ و بورسیه تحصیلی اِراسموس (Erasmus) که کمیسیون اروپا برای تحصیل در اتحادیه اروپا به دانشجویان بین المللی واجد شرایط تخصیص می دهد.

بورسیه تحصیلی غیر دولتی

بورسیه‌های غیر دولتی عمدتاً متنوعی برای تحصیل در آلمان هست که متقاضی دریافت آن باید قبل از اقدام به دریافت پذیرش تحصیلی در آلمان نسبت به دریافت آنها اقدام کنید. از مشهور‌ترین بورس های تحصیلی غیر دولتی در آلمان می‌توان موارد زیر را عنوان نمود: بورس تحصیلی (هاینریش بل)، بورسیه فرصت های مطالعاتی (هومبولت) ، بورس (کنراد آدناور) ، بورسیه فرصت های مطالعاتی بین المللی (ماری کوری)، بورس تحصیلی (Stipendiu)، بورسیه ی انجمن (هلمهولتز).
موارد ذکر شده در بالا بورسیه‌هایی در کشور آلمان را معرفی می نماید که بدون توجه به ملیت و دانشگاه به متقاضیان واجد شرایط تعلق میگیرد. ولیکن بورس‌های دیگری هم وجود دارد که صرفا به دانشجویان دانشگاه های مشخص در آلمان اعطا میشود و عمومیت ندارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با  اخذ بهترین پذیرش تحصیلی و گرفتن بورس در آلمان همواره می‌توانید از مشاوره کارشناسان با تجربه و وکلای مجرب ما در مؤسسه حقوقی مهاجرتی ملل متحد در داخل و خارج از کشور استفاده کنید.

دریافت مشاوره جهت تحصیل در آلمان

شرایط اقامت و خوابگاه در حین تحصیل در آلمان

محل اقامت دانشجو وشرایط گرفتن خوابگاه های دانشجویی در آلمان از جمله مواردی است که همه ی متقاضیان ادامه تحصیل در این کشور باید قبل از ورود به آلمان بدان اندیشیده و مقدمات لازم را آماده نمایند.  اغلب دانشگاه‌های دولتی کشور آلمان خوابگاه نداشته و مدیریت و برنامه ریزی  محل اقامت دانشجویان توسط نهاد های دیگری صورت میپذیرد.

فرقی ندارد که بخواهید در خوابگاه دانشجویی گروهی و چند نفزه اقامت ‌کنید یا بخواهید آپارتمانی مجزا برای خود اجاره کنید، این بستگی به انتخاب خودتان دارد اما مهم این است که ضمن اطلاع از محل دانشگاه منتخبتان، خوابگاه یا آپارتمان مدنظرتان را با مد نظر داشتن کلیه ی شرایط انتخاب کنید و جهت تأمین هزینه‌های جانبی محل اقامت (برق، اینترنت و…) تمهیدات لازم را اتخاذ کند. بعید بنظر میرسد در حال حاضر بتوانید آپارتمانی با اجازه کمتر از 300 یورو در ماه در آلمان پیداکنید اما با برخورداری از خوابگاه‌های دانشجویی گروهی میتوانید تا حد زیادی از هزینه‌های تحصیل در آلمان کم کنید. هزینه این اتاق‌های دانشجویی که فرصت زندگی در کنار دیگر دانش جویان و تجربه زندگی و آشنایی با فرهنگ‌های دیگر را کسب خواهید کرد بین 120 تا 200 یورو است.

از طریق دو سایت  Limba و studenten میتوانید از شرایط خانه‌های دانشجویی و یا محل اقامت مناسب در حین تحصیل در آلمان اطلاعات کاملی بدست آورید.

شرایط سنی تحصیل در آلمان

در کل محدودیت سنی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه‌های آلمان وجود ندارد. هرچند بعضی از رشته‌های معدود شرایط سنی تحصیل خاصی در نظر میگیرند ولی تقریبا برای اکثریت رشته‌های تحصیلی دانشگاههای آلمان شرایطی سنی وجود ندارد.

برای بعضی از رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در کشور آلمان محدودیت سنی تا 24 سال اعمال شده و همچنین تعدادی از رشته‌های مقطع لیسانس هم محدودیت سنی قائل شده اند. از طرفی یکی از مواردی که در مورد شرایط سنی تحصیل در کشورآلمان باید مدنظر داشت ، فاصله تحصیل بین دو مقطع تحصیلی ( گَپ تحصیلی ) است. تحصیل در برخی رشته‌ها ی دانشگاه‌های آلمان مستلزم این است که دانشجو گپ تحصیلی چندانی نداشته باشد.

در مقطع فوق لیسانس هم هرچند محدودیت سنی خاصی وجود ندارد ولی اکثر دانشگاه‌های آلمان به پذیرش دانشجویان با سن کمتر از 30سال تمایل دارند مگر اینکه در گپ تحصیلی مابین لیسانس و فوق لیسانس ، شخص دانشجو، مشغول به کار مرتبط با رشته تحصیلی بوده باشد. شرایط سنی ادامه تحصیل در مقطع دکترا هم تنها به بحث بورسیه تحصیلی مرتبط است و برخی دانشگاه‌های آلمان برای بورس کردن دانشجو، شرایط سنی در نظر گرفته اند.

شرایط تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان

همانگونه که پیشترهم عرض شد ، آلمانی زبان تدریس در بسیاری از رشته‌های مقطع لیسانس در کشور آلمان است. ولی در همین مقطع هم رشته‌های معدودی به زبان انگلیسی نیز ارائه میگردد. از دیگر سو در مقاطع فوق لیسانس و دکترا هم رشته‌هایی که به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند طیف به مراتب گسترده‌تری را شامل شده و انتخاب های متنوعی را در اختیار علاقمندان به تحصیل در آلمان قرار می‌دهند. البته باید به خاطر داشت برای تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان دست کم باید نمره 6.5 آزمون آیلتس را  کسب نمود.

با عنایت به استقبال فزاینده دانشجویان خارجی برای تحصیل در آلمان، نظام آموزشی این کشور درصدد افزایش تعداد رشته‌های به زبان انگلیسی برآمده است. بر طبق آخرین تخمین‌ها قرار بود نظام آمورشی آلمان تا سال 2020 میزبان 350 هزار دانشجوی بخش بین المللی باشد ولی این تعداد تا سال گذشته میلادی از مرز 358 هزار دانشجو هم گذشته است.

از طریق سامانه تبادل آکادمیک در آلمان موسوم به DAAD می‌توانید رشته‌های تحصیلی که در سال تحصیلی 2019-2018 صرفا به زبان انگلیسی ارائه می‌شوند راپیدا کنید .این سامانه اطلاعات مفیدی در زمینه رشته تحصیلی و دانشگاه مورد نظرتان در اختیار شما علاقمندان به تحصیل در آلمان قرار خواهد داد.

کافی است مقطع تحصیلی موردنظرتان برای ادامه تحصیل در آلمان را انتخاب نمایید فی المثل فوق لیسانس یا Master ، سپس زبانی که این رشته مدنظر به آن تدریس خواهد شد، برای مثال صرفا انگلیسی یا (Only English)و بعد دکمه search  را کلیک نمایید. ملاحظه خواهید نمود که بیش از 800 رشته تحصیلی در آلمان در مقطع فوق لیسانس ، به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند. این آمار برای مقطع لیسانس با اختلاف مشخصی بیش از 100 رشته خواهد بود.

به علاوه از طریق این سامانه می‌توانید با مشخص نمودن فیلد تحصیلی، انتخاب‌های خود را هدفمندتر نموده و سریع‌تر به نتیجه برسید. برای کسب اطلاعات دقیقتر از شرایط تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان می‌توانید با مشاوران و وکلای مجرب مؤسسه حقوقی مهاجرتی ملل متحد در داخل و خارج از کشور به صورت حضوری و حتی بصورت آنلاین برای آن دسته از متقاضیان خارج از کشور یا دوستان هم وطن در داخل کشور که به هر دلیل امکان حضورشان در دفتر مؤسسه مهاجرتی ملل متحد وجود ندارد، تماس حاصل فرمایید.

سطح و نمره زبان مورد نیاز جهت تحصیل در آلمان

سطح زبان مورد نیازجهت اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان B2 است. حتی برای تحصیل در رشته‌هایی که به انگلیسی ارائه میشوند هم دانش مناسبی در زبان آلمان (B2)  الزامی است. درکل بمنظور ادامه تحصیل در دانشگاه‌های آلمانی زبان ارائه مدرک زبان آلمانی درسطح  B2  الزامی است ولی چنانچه فردی مدرک زبان B1 داشته باشد هم ، از طرف دولت آلمان به این شخص اجازه داده خواهد شد تا به مدت یک سال جهت اخذ مدرک B2 در آلمان بماند و دانش زبان آلمانی خود را ارتقا دهد. قطعا برای رشته‌هایی که به زبان انگلیسی هم ارائه می‌شوند باید حداقل نمره آیلتس 5/6 داشت.

دوره‌های زبان آلمانی با تنوع بسیار و قابل دسترس برگزار میشوند و برای ارتقا به سطح مطلوب ، دوره‌های 80 ساعته ویژه هم  برگزار می‌گردد که هزینه‌ای در حدود 800 یورو  خواهد داشت (یعنی 10 یورو برای هر ساعت).

هزینه تحصیل در آلمان

همانگونه که قبل تر هم عرض شد، کشورآلمان یکی از ارزانترین کشورها در میان اتحادیه اروپا برای ادامه تحصیل خواهد بود و همه ساله پذیرنده ی تعداد دانشجویان حوزه ی بین‌المللی بسیاری در سطوح مختلف تحصیلی از تمام نقاط جهان است. ولی هزینه تحصیل در آلمان چقدر است؟ این سوالی است که می‌توان از دو حیطه به آن جواب داد. قبل از پاسخگویی به  این سوال لازم است تأکید شود که قطعا تخمین دقیق هزینه های تحصیل در کشورآلمان سخت است به این خاطر که با درنظر داشتن سبک زندگی (Life Style) هر فرد دانشجو و نوع دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل است، هزینه ها هم متفاوت خواهد بود.

هزینه تحصیل در آلمان شامل دو دسته هزینه می‌شود:

  •  شهریه ها و هزینه های مربوط به دانشگاه  همچون Semester Ticket
  • هزینه‌های مربوط به زندگی دانشجویی در آلمان

اولی به طور متوسط می‌توان گفت که هزینه زندگی دانشجویی در کشور آلمان بین 500 تا 800 یورو به صورت ماهیانه خواهد بود.

هزینه زندگی در آلمان چقدر است؟

هزینه های زندگی دانشجویی در این کشور شامل مواردی از جمله هزینه مسکن، تراولینگ ، خوراک، پوشاک و بیمه دانشجویی میباشد. هر فرد دانشجو در آلمان با پرداخت فقط 300 یورو، کارت حمل و نقل رایگان Semester Ticket دریافت می‌نماید و تا پایان ترم 6 ماهه ی تحصیلی بی نیاز از خرید بلیط اتوبوس و یا مترو خواهند بود و رفت و آمدش در شهر محل اقامت و یا شهرهای اطراف کاملا رایگان خواهد شد.

از موارد دیگر میتوان به کارت خدمات بیمه درمانی برای دانشجویان در آلمان اشاره نمود چراکه دولت آلمان 50%  از هزینه آن را هم برای دانشجویان آلمانی و هم برای دانشجویان بین‌المللی قبول کرده و دانشجو نصف دیگر آن را خواهد پرداخت . حق بیمه خدمات درمانی در کشورآلمان برای دانشجو کمتر از 160 یورو ماهیانه است که با آن خدمات درمانی برای ایشان درتمام حوزه ی اتحادیه اروپا رایگان خواهد بود.

یکی دیگر از موارد مهم در تعیین هزینه های زندگی دانشجویی در کشورآلمان، هزینه اجاره مسکن است که در هر شهری نسبت به شهر دیگر متفاوت خواهد بود. به طور متوسط اجازه بهای یک آپارتمان دانشجویی در آلمان 300 تا 350 یورو بصورت ماهیانه است که این رقم در بعضی از شهرها تا حدود 400 یورو در ماه هم افزایش خواهدیافت. ولی چنانچه قصد زندگی در پانسیون‌های دانشجویی را دارید به طور متوسط فقط 200 تا 300 یورو پرداختی خواهید داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر از ریز هزینه‌های زندگی در آلمان می‌توانید به وب سایت Nembeo  رجوع کنید.

هزینه تحصیل در آلمان چقدر است؟

به غیر از دو  ایالت در آلمان که برای تحصیل از همه دانشجویان بین المللی هزینه ثبت نام (Registration Fee) دریافت می‌نماید، ادامه ی تحصیل در مابقی ایالت‌های این کشور در مقطع لیسانس کاملا ریگان است. بنابراین می‌توان گفت هزینه تحصیل در دانشگاه‌های آلمان تنها به امور اداری مربوط می‌شود و بسته به شهر و دانشگاهی که در آن مشغول به تحصیل می‌شود و از 100 تا 500 یورو خواهد بود. اما برای تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی در آلمان به مبالغی به مراتب بیشتر نیاز خواهید داشت و این هزینه‌ها گاها تا 20 هزار یورو نیز می‌رسد.
هزینه تحصیل در مقطع فوق لیسانس در آلمان در دانشگاه‌های دولتی به طور متوسط سالانه 5 هزار یورو اعلام شده‌ ولی این مبلغ برای دانشگاه‌ها و یا مراکز علمی خصوصی تا 3 هزار یورو هم افزایش خواهد داشت. ادامه تحصیل در مقطع دکترا در تمام دانشگاه‌های آلمان رایگان میباشد ولی برای ثبت نام و انجام امور اداری همان مبلغ 300 یورو باید پرداخت گردد.

برگزیده ترین دانشگاه‌های آلمان

با جستجوی ساده ای در خصوص استقبال روز افزون متقاضیان تحصیل در آلمان خواهیم دریافت که این کشور یکی از انتخاب های اول تحصیلی برای دانشجویان بین‌المللی است.شرایط بسیار مناسب تحصیلی، استانداردهای بالای آموزشی و اجتماعی، خدمات دولتی متنوع و کامل و جامع، کار وگرفتن اقامت آلمان و هزینه بسیار پایین و مقرون به صرفه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی این کشور ، همگی از مواردی هستند که دانشگاه‌های آلمان را به مقصدی امن و مطلوب برای ادامه تحصیل تبدیل کرده‌اند.

در زیر، لیست 20 دانشگاه‌ برگزیده ی کشور آلمان را بر طبق رنکینگ برترین دانشگاه‌های جهان در سال 2018 برایتان آورده شده :

مراحل و هزینه مهاجرت تحصیلی به آلمان با ملل متحد

گروه اجرایی دپارتمان اخذ ویزا و پذیرش تحصیلی مؤسسه حقوقی مهاجرتی ملل متحد با برخورداری از دانش روز از تمامی امور پذیرش تحصیلی و همچنین با اشراف حقوقی و اجرایی کامل بر تمامی مراحل مختلف و پیچیده ی مهاجرت، آمادگی کامل دارد تا ضمن ارائه مشاوره تخصصی به شما متقاضیان محترم تحصیل در آلمان،( در داخل یا خارج از کشور و به صورت حضوری و حتی آنلاین ) می باشد و  تا آخرین مراحل و حتی پس از استقرار در کشور آلمان نیز همراه شما بوده تا نگرانی‌های احتمالی را به حداقل کاهش دهد. مراحل و هزینه خدمات مؤسسه حقوقی مهاجرتی ملل متحد شامل موارد زیر است:

مراحل اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمان

اکنون که با ادامه تحصیل در کشور آلمان و شرایط کلی و کیفیت آن آشنایی بیشتری پیدا کردید  ، نوبت به مراحل گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های کشور آلمان می‌رسد. اینکه بعد از آماده سازی مدارک چه باید کرد و از چه طرقی و بر اساس چه اصول و ضوابطی برایاخذ پذیرش تحصیلی آلمان اقدام نمایید، خدماتی خواهد بود که مؤسسه حقوقی مهاجرتی ملل متحد با افتخار در دسترس شما عزیزان قرار خواهد داد.

مراحل اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های آلمان به اختصار زیر است:

  • تکمیل مدارک
  • ترجمه مدارک
  • اخذ تأییده مدارک از سفارت آلمان
  • ارسال مدارک به دانشگاه مد نظر از طریق پست
  • رزرو محل اقامت و انواع خوابگاه در حین تحصیل